Orosz és Fiai Kft.

 

Bemutatkozás

Cégünk 2000-ben alakult meg, mint egyéni vállalkozás, és 2007-ben alakult át korlátolt felelősségű társasággá. Majd 2008-ban Németországba is terjeszkedtünk. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú építőipari vállalat, amely tevékenységei: szobafestés, mázolás, tapétázás, homlokzati hőszigetelés, homlokzat felújítás, gipszkartonozás, állványozás.

Cégünk magas követelményeket támaszt minden munkatársával szemben. Festőink szakképzet személyek. Munkájukat megfelelő szakmai irányítás és ellenőrzés mellett végzik. Mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk partnereink számára a legmegfelelőbb megoldást.

Kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében teljes körű szolgáltatást nyújtunk. 27 év tapasztalat és Németországban való 5 évi gyakorlat alapján, bármely színárnyalatot el tudjuk készíteni, ismerünk minden technikát, eljárást, amivel a lehető legtökéletesebb munkát tudjuk produkálni.

Ön elképzelését maximálisan megvalósítjuk és tökéletesen meg lesz elégedve a munkánkkal. Szolgáltatásaink széleskörű skáláján, a legegyszerűbb festést és a legkülönlegesebb eljárásokat is megtalálja.

Kérésére a helyszínen pontos felmérést végzünk díjmentes árajánlatot és tanácsot adunk. Az anyagbeszerzést természetesen mi intézzük megegyezés alapján.

A munkálatok alatt maximális odafigyeléssel fóliázunk, kartontakarítást készítünk, hogy az Ön otthonában semmilyen kár ne adódjon. Az esetleges kellemetlenségtől megóvjuk, rendet tartunk és vigyázunk bútoraira. A munka végeztével a sitt-et elszállítjuk, tisztaságot és rendet hagyunk.

Az ország bármely pontján dolgozunk.

 
 
 

Ajtó ablak beépítés

Ajtók, ablakok fa és műanyag kivitelben.

Műemlék felújítás

Régi homlokzatok, műemlék jelegű épületek felújítása.

Teljes kivitelezés

Lakóházak komplett építését vállaljuk, pincétől a tetőig.